Ontdek op Future Flux Festival de tech innovaties die Rotterdam gaan veranderen. Technische innovaties zijn nodig om de haven en stad van morgen slimmer, circulairder en gezonder maken. Tijdens het festival presenteren studenten en innovatieve ondernemers uit het Rotterdam Makers District hun oplossingen, plannen en dilemma’s.

Future Makers Expo

Ontdek op Future Flux Festival de tech innovaties op de Future Makers Expo. Technische innovaties zijn nodig om de haven en stad van morgen slimmer, circulairder en gezonder maken. Tijdens het festival presenteren studenten en innovatieve ondernemers uit het Rotterdam Makers District hun oplossingen, plannen en dilemma’s.

Future Tech Talks

Laat je tijdens het Future Flux Festival inspireren door de bijzondere sprekers die wij en de ondernemers uit het Rotterdam Makers District hebben geselecteerd.

Future Tech Tastings

Met de Future Tech Tastings maken wij een op-maat-gemaakt programma met de makers die het meest relevant zijn op jouw vakgebied. En natuurlijk verrassen wij je hier graag mee.

Future War on Tech talent

Op het Future Flux Festival is een playground met alleen maar projecten van studenten. Kom in contact met het talent uit Rotterdam!

Future Makers clash

Voor de Future Makers clash organiseren wij een podium  met een jonge en een gevestigde maker met uitdagende vraagstukken. Bezoekers zitten tussen deze clash en worden uitgenodigd om actief deel te nemen.