Vertrouwen, kennis delen en talenten bundelen stonden centraal

Op 4 maart 2021 vond het allereerste, geheel online georganiseerde Pop-Up Future Flux Festival plaats. Met 50 enthousiaste deelnemers, 5 sprekers, 3 werksessies en twee tech-talks, was  the Offshore Edition een succes. 

Terugblik

Dirk Koppenol, Wilco Stavenuiter, Bart Kuipers, Martijn Koppert en Seriena Bal gingen met elkaar in gesprek op het kantoor van GustoMSC – erkend voor het leveren van ontwerpadvies voor mobiele offshore-eenheden en apparatuur. Na de tech-talk van Wilco Stavenuiter die pleit voor het bundelen van krachten, vragen uit het publiek en discussies aan de studio-tafel, gingen de deelnemers met elkaar in gesprek tijdens drie werksessies. Aan de hand van online brainstormtools werden vragen beantwoordt- en gesteld zoals, hoe moeten we slimmer samenwerken in de digital supply chain? Vervolgens kwamen de deelnemers weer terug naar de livestream waar Francis Liem – sneltekenaar, een prachtige samenvatting maakte van de brainstormsessies.

The Offshore Edition was natuurlijk pas het begin. Houd onze website en de socials goed in de gaten voor de volgende edities. Wil jij in contact komen- of doorpraten met de mensen die aanwezig waren op 4 maart? Meld je dan aan voor deze LinkedInpagina.

Samen met…

Een belangrijke pijler van het festival is verbinden. Enerzijds verbinden van makers in het gebied, anderzijds het verbinden van deze makers met relevante partijen buiten het gebied. Voor deze Pop-Up editie heeft Future Flux Festival haar krachten gebundeld met de Riverboard (publiek-privaat netwerk voor stimuleren van de Waterweg Regio), Gemeente Schiedam en Gemeente Vlaardingen. We beogen de samenwerkingen tussen het Rotterdam Makers District en de gebieden Schiedam, Vlaardingen en Maassluis te verstevigen en toe te werken naar een gezamenlijk ondernemersnetwerk in de Maak, Maritieme- en Mechatronica-industrie.

Deze Future Flux Festival Pop-Up was in samenwerking met:

Future Flux Festival | Klinknagelstraat 2, 3089 JP Rotterdam | 010 252 44 72 | info@futurefluxfestival.nl