Future Flux Festival presents Heroes of Innovation

In de week van 5-8 juli 2021 organiseren we dagelijks Heroes of Innovations. Studenten, docenten en ondernemers gaan, onder leiding van host Léon Kranenburg, met elkaar én jou in gesprek. Welke innovatieve helden vraag jij het hemd van het lijf? Mis het niet en meld je direct aan voor één of meerdere sessies. Aanmelden kan tot 28 juni 2021.

De thema's

5 juli: Urban Climate Makers
Extremer weer heeft invloed op de gebouwen en fysieke infrastructuur in de stad. Onze (student)makers nemen je mee in hun visie op hoe Rotterdam, als dichtbevolkte stad, deze uitdaging aan kan gaan om in de toekomst resilient te zijn en blijven. 

6 juli: Circular Makers
Nederland wil in 2050 volledig circulair zijn. Een ambitieuze doelstelling, waar de Rotterdamse maakindustrie een grote bijdrage aan levert. (Student)makers met een passie voor circulair ondernemen delen hun persoonlijke verhaal en visie op van waste to value.

7 juli: Smart Mobility Makers
Van autonoom rijden, alternatieve mobiliteitsvormen tot aan endurance racen op waterstof. In het Rotterdam Makers District komt er een heus Future Mobility Park. Benieuwd wat daar getest wordt? Join the ride…

8 juli Smart Port Makers
Hoe houden we de Rotterdamse haven wereldwijd in de voorhoede? Onze heroes laten zien hoe zij nieuwe technologie omarmen om bijvoorbeeld autonoom te varen, en te varen met de Waterstoftaxi.

Voor wie?

    • Tech-studenten en docenten
    • Bedrijven uit het Rotterdam Makers District
    • Ondernemers en makers met interesse in één of meerdere thema’s


Per sessie krijgen slechts 50 studenten de kans om Heroes of Innovation live te kijken op een supertoffe locatie in het Rotterdam Makers District.
Docenten en bedrijven kunnen via de livestream deelnemen.

Corona maatregelen

Uiteraard houden we ons aan de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM. Blijf thuis bij klachten en volg Heroes of Innovation via de livestream.

Future Flux Festival presents Heroes of Innovation is powered by Rotterdam Makers District in samenwerking met RDM Centre of Expertise (Hogeschool Rotterdam).

Rotterdam_Makers_District_RGB_basis
Logo RDM CoE HR

Future Flux Festival | Klinknagelstraat 2, 3089 JP Rotterdam | 010 252 44 72 | info@futurefluxfestival.nl